De afgelopen jaren ben ik veel actief geweest in het filmen en editen van video. Dit doe ik graag in  Adobe Premiere Pro en After Effects.  Deze programma's heb ik mezelf via tutorials aangeleerd. I AM MAAIKE is een Showreel om mij te leren kennen en te zien wat ik kan!
Mystery Mountain
Deze video is gemaakt voor het evenement Mystery Mountain, de beelden zijn niet door mij geschoten, maar de video editing komt van mij af. Dit is geëdit in Adobe After Effects.
Cycling Zandvoort
DESTIL deed mee met een team bij Cycling Zandvoort en ik was gevraagd om hier te filmen en te fotograferen. Deze video is compleet door mij gefilmd en geëdit in After Effects en Premiere pro. 
Somention Casemovie
Voor mijn stage bij Somention heb ik een casemovie gemaakt. Deze was bedoeld om een nieuwe dienst die ze aanbieden te promoten. De video is compleet geëdit en geanimeerd door mij in Premiere Pro en After Effects.
Wintersport
Een leuke home-made video die ik heb gemaakt voor eigen gebruik. Ieder jaar ga ik met mijn vriend zijn familie op Wintersport in Oostenrijk en in 2019 besloten we met een GoPro een gaaf filmpje te maken. 
DESTIL
Deze video is gemaakt in opdracht van DESTIL. Het beeldmateriaal en de editing komt van mij af, het is gemaakt als promotie voor Primacover. 
Back to Top